Продажи и сервис +380 44 591 00 00
16.05.2024 EUR / UAH =
LAND ROVER Киев Запад

Программа "Trade-in Range Rover Sport"

ПРОГРАМА "TRADE-IN RANGE ROVER SPORT" У JAGUAR LAND ROVER КИЇВ ЗАХІД

Офіційний дилер Jaguar Land Rover Київ Захід на Одеській площі пропонує унікальну програму для власників Range Rover Sport - обмін вживаного автомобіля на новий Range Rover Sport  із вигодою в 2%* від його роздрібної вартості.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Звернувшись в компанію Jaguar Land Rover Київ Захід, крім вигоди на автомобіль та привабливих умов обміну, клієнт отримує додаткові переваги:

•    немає потреби проводити передпродажну підготовку авто з пробігом, витрачати час та гроші на пошук покупця, дбати про чистоту угоди та особисту безпеку;

•    передбачена можливість реєстрації нового автомобіля в автосалоні Jaguar Land Rover Київ Захід, а необхідність переоформлення старого авто відпадає;

•    дилерський центр надає допомогу при укладанні кредитних та страхових договорів, підписанні договору лізингу;

•    офіційний дилер Jaguar Land Rover Київ Захід гарантує абсолютну чистоту угоди й безпеку своїх клієнтів;

•    гарантійне та сервісне обслуговування здійснює фірмова станція технічного обслуговування Land Rover.

ОБРАТИ АВТОМОБІЛЬ З НАЯВНОГО СКЛАДУ

НАЯВНІ АВТОМОБІЛІ    

СКОРИСТАЙТЕСЯ ОНЛАЙН ФОРМОЮ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОЦІНКИ ВАШОГО АВТОМОБІЛЯ З ПРОБІГОМ

ОНЛАЙН ОЦІНКА АВТО

Детальну інформацію про програму вигідного обміну авто «Trade-in Range Rover Sport», наявність моделей та умови їх придбання уточнюйте у консультантів Jaguar Land Rover Київ Захід за телефоном +380 44 591 00 01 або в дилерському центрі в м. Київ, Кільцева дорога, 1-А (Одеська площа).

Умови акції чинні з 01.10.2023 до 31.12.2023.

*****

*Вигода у розмірі 2% від рекомендованої роздрібної вартості нового авто Range Rover Sport надається клієнтам, які підписали договір на купівлю нового автомобіля Range Rover Sport із використанням програми «Trade-in Range Rover Sport». В акції беруть участь тільки автомобілі Range Rover Sport. Наявність автомобілів та умови придбання уточнюйте в офіційного дилера Ягуар Ленд Ровер Київ Захід. Тарифікація дзвінків згідно з тарифами вашого оператора.

ТОВ "ВІДІ-ПАУЕР", код ЄДРПОУ 39195788. Ленд Ровер. Рендж Ровер Спорт. Трейд-ін.